Els menjadors socials. Un plat, una vida

12La temàtica en el que està basat el nostre treball, és sobre els menjadors socials i tot el que l’envolta. A través de la recerca i la investigació, analitzarem les funcions que realitzen i com ho porten a terme, també ens fixarem en diferents experiències que s’han aplicat a altres llocs de Barcelona i han portat un punt de vista diferent a l’hora de portar a terme nous projectes. Treballem al voltant de dues preguntes:

  1. Actualment, està coberta la demanda d’aquest servei?
  2. Els menjadors socials estigmatitzen a les persones? Si és així, quines alternatives d’èxit hi ha per reduir aquesta estigmatització?

Pots llegir el treball sencer aquí.

Hem escollit aquest tema, ja que pensem que una gran part de la nostra societat desconeix el concepte de menjadors socials. Pot ser que el nom sigui escoltat per gairebé tothom, però les activitats, els recursos i les oportunitats que ofereixen aquestes institucions a persones més vulnerables no s’ha donat a conèixer suficient. Per aquest motiu ens hem volgut centrar en aquest tema i aprofundir per extreure la màxima informació i plantejar-nos reptes, els quals esperem que en un futur s’hagin treballat, millorat i desenvolupat cap a millor.

Treball realitzat per Ariadna Gisbert, Ariadna Gonzalez, Edu Ubeda i Judit Torres.

Educació Social // Universitat de Barcelona // Interrogants i Reptes de Futur // Grup: T1 2016 – 2017

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s